6972996129 6977912427 ΑΚΡΩΤΗΡΙ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ roloashorseriding@gmail.com
hero image
 
 
                     
                     
                     
          RIDING HORSE

 
         
         
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ιππικός Όμιλος Σαντορίνη
 
 

Ο όμιλος Riding Horse στη Σαντορίνη προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ιππασίας και εξερεύνησης του καταπληκτικού τοπίου του νησιού. Με μια αγάπη για τα άλογα και τη φύση, η ομάδα του Riding Horse έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πρόγραμμα υπηρεσιών που προσφέρει μαθήματα ιππασίας και βόλτες με άλογα στην φύση και σε αξιοθέατα της Σαντορίνης.

Οι ειδικοί εκπαιδευτές του Riding Horse παρέχουν μαθήματα ιππασίας για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως και προχωρημένους. Με αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και μια προσέγγιση βασισμένη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη, τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για να βελτιώσουν τις τεχνικές ιππασίας και την αυτοπεποίθηση.

Επίσης ο όμιλος Riding Horse προσφέρει μια ποικιλία από βόλτες με τα άλογα σε διάφορα μέρη της Σαντορίνης.


 
 
 
 
         
         
 
 
 
 
         
                     

 

 
 
 
 
 
  Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας...
RIDING HORSE | Ιππικός Όμιλος Σαντορίνη
 
 
 
 
     
 


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ


Τα μαθήματα ιππασίας, με την βοήθεια των ειδικών του RIDING HORSE στην Σαντορίνη, μπορούν να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τα παιδιά να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να εξασκηθούν σε μια δραστηριότητα που απαιτεί συγκέντρωση και ακρίβεια. Επιπλέον, η ιππασία μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να αναπτύξουν την αίσθηση της ευθύνης, καθώς αναλαμβάνουν τη φροντίδα και την επικοινωνία με το άλογο που ιππεύουν.

 

 

 

 

 
     
 
     
 


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ


Τα μαθήματα ιππασίας αποτελούν μια διασκεδαστική και προκλητική δραστηριότητα για ενήλικες, που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στην ιππασία  και να απολαύσουν την επαφή με τα άλογα. Είτε είναι αρχάριοι είτε έχουν προηγούμενη εμπειρία, οι ενήλικες μπορούν να επωφεληθούν από τα μαθήματα ιππασίας και να χαρίσουν στον ευατό τους μια αξέχαστη εμπειρία με την βοήθεια των ειδικών του RIDING HORSE στην Σαντορίνη.

 

 

 

 

 
     
 
     
 
ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ

Ο ιππικός όμιλος Riding Horse στη Σαντορίνη προσφέρει μοναδικές βόλτες με άλογα στη φύση του νησιού. Οι ειδικοί του Riding Horse θα σας καθοδηγήσουν σε μια αξέχαστη εμπειρία στην όμορφη φύση της Σαντορίνης, ανάμεσα σε παρθένες παραλίες, όμορφα μονοπάτια και μοναδικούς αμπελώνες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα προγράμματα βόλτας, ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σας στην ιππασία και τον χρόνο που θέλετε να περάσετε στη φύση. Μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία αυτή μεμονωμένα ή σε γκρουπ πάντα με την συνοδεία του έμπειρου προσωπικού μας και την κατάλληλη καθοδήγηση.

 

 

 

 

     
 
     
 
ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Ο ιππικός όμιλος Riding Horse στη Σαντορίνη προσφέρει μοναδικές βόλτες με άλογα στα αξιοθέατα του νησιού. Με εξειδικευμένους ιππείς και καλά εκπαιδευμένα άλογα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία στα αξιοθέτα της Σαντορίνης. Η βόλτα με άλογα μπορεί να περιλαμβάνει μερικά από τα διασημότερα αξιοθέατα του νησιού, όπως οι καταπληκτικές παραλίες της Σαντορίνης, τα αρχαία μνημεία και οι εντυπωσιακοί κρατήρες των ηφαιστειακών βουνών του νησιού. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επιλέξουν από διάφορες διαδρομές, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και την εμπειρία τους στην ιππασία.

 

 

 

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Η ιππασία είναι μια μοναδική εμπειρία που ο καθένας θα ήθελε να βιώσει έστω και μια φορά στην ζωή του.Με την ομάδα των εκπαιδευμένων μας αλόγων και την βοήθεια έμπειρου προσωπικού θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης. Τα προγράμματα των εκδρομών πραγματοποιούνται στην παραλία Έρως, το πιο κατάλληλο μέρος για ιππασία. Ο υπέροχος συνδυασμός της μαύρης άμμου και των ψηλών λαξευμένων αμμόλοφων το καθιστούν ένα υπέροχο μέρος για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις μόνοι σας ή με τους φίλους σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Διάρκεια:1 ώρα

Ξεκινάμε με ένα γκρουπ αλόγων από το ιππικό μας κέντρο μέσα από το μονοπάτι και συνεχίζουμε στην μαύρη παραλία της Βλυχάδας, το Έρως. Θα έχετε την δυνατότητα να αντικρίσετε από κοντά τους μαγευτικούς αμμόλοφους που δημιουργήθηκαν από την γνωστή έκρηξη του ηφαιστείου τον 16ο αιώνα. Η επιστροφή γίνεται από το ίδιο μονοπάτι και θα κατευθυνθούμε πάλι ως το σημείο εκκίνησης.

Διάρκεια:2 ώρες

Η εκδρομή ξεκινάει από το ιππικό μας κέντρο και κατευθυνόμαστε από ένα μονοπάτι στην μαγευτική παραλια Έρως.Θα σας τραβήξει σίγουρα την προσοχή η μαγευτικη και άγρια ομορφιά του τοπίου με την μαύρη παραλία και τους φανταστικους αμμόλοφους.Στην συνέχεια θα συνεχίσουμε κατα μήκος της παραλίας και κατά την διάρκεια της βόλτας θα πραγματοποιηθούν στάσεις ώστε να έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε στα μοναδικα αξιοθέατα. Τέλος θα κινηθούμε πάλι ως προς το σημείο εκκίνησης διασχίζοντας άλλη διαδρομή μέσα από φαράγγι και λόφο.
 

Γαμήλια φωτογράφιση

Σας δίνετε η μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες και να κάνετε το άλμπουμ του γάμου σας ακόμη πιο όμορφο και ξεχωριστό. Τα εκπαιδευμένα μας άλογα, το υπέροχο τοπίο της Σαντορίνης και οι υπέροχες στιγμες που θα ζήσετε είναι το ιδανικό σενάριο για τις πιο όμορφες γαμήλιες φωτογραφίες που θα τραβήξουν σίγουρα όλα τα βλέμματα 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε την κράτησή σας ή για να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία έχετε...

 

ΚΡΑΤΗΣΗ