6972996129 6977912427 ΑΚΡΩΤΗΡΙ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ roloashorseriding@gmail.com
hero image
 
 
                     
                     
                     
          RIDING HORSE

 
         
         
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Ιππικός Όμιλος Σαντορίνη
 
 

Ο ιππικός όμιλος Riding Horse είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιππικούς όμιλους στη Σαντορίνη. Με μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από την αρχαιότητα, η Σαντορίνη είναι ένας τόπος που αγαπά τους αλόγους και την ιππασία. Ο ιππικός όμιλος Riding Horse εδρεύει στην περιοχή Ακρωτήρι της Σαντορίνης και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στους επισκέπτες του.

Η εμπειρία του Riding Horse στην ιππασία είναι μοναδική, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά από εκδρομές και μαθήματα ιππασίας. Ανεξάρτητα από την εμπειρία του επισκέπτη στην ιππασία, το έμπειρο προσωπικό του Riding Horse είναι εκεί για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις ικανότητες του στην ιππασία και να εξασφαλίσουν μια ασφαλή εμπειρία.

Για όσους απλά θέλουν να απολαύσουν μια ιππασία στην ομορφιά της Σαντορίνης, ο ιππικός όμιλος Riding Horse προσφέρει καταπληκτικές εκδρομές στη φύση και στα αξιοθέατα του νησιού.


 
 
 
 
         
         
 
 
 
         
             
             
             
     
 
10+
ΠΑΚΕΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ


 
99%
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ


 
15+
ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΡΑΝΤΣΟ


 
20+
ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΛΟΓΑ

 
 
     
             
             
             
 
 
             
                       
                       
           

 

Η ΑΡΧΗ

Ο ιππικός όμιλος Riding Horse στη Σαντορίνη ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για τα άλογα και την ιππασία, και με σκοπό να μοιραστούν την αγάπη τους με τους επισκέπτες του νησιού.

Ο ιδρυτής του όμιλου είχε πάντα μια πάθος για την ιππασία και έβλεπε τα άλογα ως έναν τρόπο να συνδέεται με τη φύση και να ανακαλύπτει την ομορφιά του νησιού. Μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που είχαν ανάλογη αγάπη για τα άλογα και τη φύση, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν ιππικό όμιλο στη Σαντορίνη, που θα προσέφερε μοναδικές εμπειρίες ιππασίας σε επισκέπτες και ντόπιους.

Με σκοπό να παρέχει ασφαλή και αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του νησιού, ο ιππικός όμιλος Riding Horse στη Σαντορίνη παρέχει μια πλήρη εκπαίδευση στην ιππασία, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων βόλτες με άλογα στη φύση και στα αξιοθέατα του νησιού, μαθήματα ιππασίας και πολλά άλλα.

         
                       
                       
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

         Επικοινωνήστε μαζί μας
Για τις απορίες που έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες ή την τοποθεσία μας...

         
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
                     
                     
          ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο όμιλος Riding Horse στη Σαντορίνη προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ιππασίας και εξερεύνησης του καταπληκτικού τοπίου του νησιού. Με μια αγάπη για τα άλογα και τη φύση, η ομάδα Riding Horse έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πρόγραμμα υπηρεσιών
         
                     
         
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ